Resultaten voor cateringen

cateringen
 
Lichte catering en verzorgende taken RAS.
Catering en Partyservice Van Dam.
Catering en Partyservice van Dam is een middel groot Catering en Partyservicebedrijf werkzaam vanuit Heino Zwolle Raalte en Deventer. Een familiebedrijf die.
Fotoimpressie een selectie van verschillende cateringen Corbijn Catering.
Belegde broodjes voor uw lunch. Home Fotoimpressie een selectie van verschillende cateringen. Een fotoimpressie van verschillende producten cateringen die wij ook voor u kunnen verzorgen. Kijk gerust eens rond en laat u inspireren bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Catering en traiteur Reviews Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Ben je op zoek naar professionele catering? Deze cateraars traiteurs en partycateraars geven met jouw evenement de perfecte culinaire uitstraling. Succes gegarandeerd!
Catering en kantineproducten.
Wist u dat u al uw cateringbenodigdheden ook bij Staples kunt bestellen? Hiermee stroomlijnt u het inkoopproces verlaagt u de kosten en bespaart u bovendien ook tijd.
Evenementen catering Overijssel Catering en partyservice van Dam.
Evenementen Wij verzorgen catering evenementen in OVerijssel maar ook daarbuiten.
CATERINGEN AAN TAFEL BIJ GEOFFREY.
Wij bieden diverse thema's aan. Italiaans Indonesisch Japans Sushi Chinees Fusion een walking dinner of een combinatie van amuses. Alles is mogelijk en we maken overal een culinair feestje van. Je hebt nergens omkijken naar want op verzoek cateren wij inclusief alle benodigde materialen. Van servies bestek en glazen tot muziek bloemen en andere decoratie. Onbezorgd genieten van eten dat met liefde is bereid op een locatie naar keuze ook dat is Aan Tafel bij Geoffrey. Hou je zelf ook van lekker koken en wil je iets nieuws leren maken kom dan een workshop volgen.
Cateringen op maat Gastrovino De Hoogheerlijkheid delicatessen kerstpakketten wijnkoperij wijnproeverijen.
Wij verzorgen ook cateringen op maat vanaf 10 per persoon vanaf 10 personen. Vraag voor informatie naar Frédèrique Boender.
Italiaanse catering en private dining.
Of een bedrijfsborrel op de planning maar geen idee wat u uw medewerkers wilt aanbieden? Dan hebben wij dé oplossing voor u! Italiaanse catering Il Maccherone verzorgt ook Italiaanse cateringen op locatie in Bergen op Zoom en omgeving voor particulieren en bedrijven. Van kleine Italiaanse hapjes naar een volledig Italiaans buffetpastas vlees en/of visgerechten en vegetarische gerechten. De samenstelling van de gerechten wordt met alle zorg voor u geselecteerd en vormt een op uw persoonlijke voorkeuren afgestemd geheel. Private dining Het is ook mogelijk om onze chef bij u op locatie langs te laten komen om voor u en uw gezelschap een heerlijk diner te laten bereiden. Onze chef heeft op de meest uiteenlopende locaties zijn visitekaartje al achtergelaten.
BE Catering en Events.
Al 25 jaar verzorgt BE Catering en Events catering van het hoogste niveau op de mooiste locaties in de regio Amsterdam.

Contacteer ons