Resultaten voor catering zwolle

catering zwolle
 
Catering in Uitvoering Zwolle in Zwolle Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Catering In Uitvoering Zwolle. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Catering in Uitvoering Zwolle. Gerelateerde bedrijven Catering in Uitvoering Zwolle. Royal Grill House. Thomas a Kempisstraat 68-A. De kookstudio van Zwolle.
Catering Zwolle? Kies voor Catering in Uitvoering.
Als u een beroep doet op Catering in uitvoering bent u verzekerd van een catering die tot in de puntjes is verzorgd. Zoals gezegd bevindt ons werkgebied voor catering zich niet alleen in Zwolle, maar ook in plaatsen rondom Zwolle.
Urbana Zwolle CATERING OP MAAT.
In een persoonlijk gesprek horen wij graag welke wensen u heeft, daarom komen wij graag naar u toe of zien wij u graag bij Urbana om deze met u te bespreken. Urbana Events Catering staat voor maatwerk! Grand Café Restaurant. 8025 AH Zwolle.
Refresh. Catering Zwolle Buffetten, Hapjes, BBQ en Lunch HapjesAanHuis.
Wij verzorgen uw catering in Zwolle en omstreken. Hapjesaanhuis verzorgt al uw Party catering in Zwolle en omgeving bij u op de zaak en aan huis. Op onze website vindt u de heerlijkste buffetten, hapjes, tapas, high tea, lunch en bbq-arrangementen.
Home Elzinga Catering.
Catering de Korenbloem Zwolle.
De Korenbloem is een kleinschalig cateringbedrijf gevestigd in Zwolle en werkt met biologische producten, die zo mogelijk uit de regio komen. Ook fair-trade producten horen erbij. Het seizoen en de groenten en vruchten die daarbij horen, vormen de basis voor de samenstelling van de menus en gerechten. Vegetarische gerechten zijn de specialiteit van de Korenbloem. Indien gewenst bereidt de Korenbloem ook gerechten met vlees en vis, uiteraard van goede biologische kwaliteit. Bij de Korenbloem kunt u terecht voor lunches, buffetten, diners of een high-tea. De Korenbloem kan ook bij u thuis of op een l ocatie elders komen koken. Of organiseer een kookworkshop samen met de Korenbloem! De Korenbloem levert maatwerk. Iedere opdracht wordt in overleg met u samengesteld. Kijk bij de Menukaart voor mogelijkheden en suggesties. Graag tot ziens! Proef enkele heerlijke recepten van catering de Korenbloem: bloemkoolhumus, zoet-zure bietjes, soep van bindsla.
Deliroos Lunchroom en Catering.
Vanaf 13 augustus is Deliroos geopend en kun je lunchen, koffie met taart, cupcakes, high tea/high wine of lekker borrelen met hapjes. 13 augustus opening. Vrijdag opening voor familie en vrienden. Festival der Zoete Verleidingen succes. Deliroos Lunchroom en Catering Sassenstraat 26 Zwolle.
Catering in Zwolle nodig? Cateraar JB's' Party Catering.
Een impressie van onze catering in de regio Zwolle. Veel kennis en ervaring met catering in Zwolle! Als u ons inschakelt voor catering in Zwolle, dan weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Geert Molendijk en Hans Merks hebben veel ervaring in de horeca.
Goedkope catering in Zwolle: Nu tot 70% sparen op caterings in Zwolle GROUPON.nl.
Denk voor uw volgende feestje eens aan het inhuren van catering in Zwolle. Catering inhuren klinkt als een dure grap, maar dankzij deze kortingsbonnen van Groupon kan iedereen catering in Zwolle inhuren. Het eten en drinken op uw feestje zal volledig verzorgd worden, en u kunt genieten van uw eigen feest zonder de hele dag in de keuken te hoeven staan.
Partycatering de Vliegende Schotel Zwolle.
Welkom bij catering de Vliegende Schotel, al 20 jaar een begrip voor het verzorgen van al uw culinaire wensen. Wij staan vooral bekend vanwege het heerlijke eten en de goede prijs kwaliteit verhouding. Al onze producten worden ambachtelijk gemaakt, met verse producten.

Contacteer ons