Meer resultaten voor traiteur

traiteur
 
Boel Asse Vishandel Traiteur Home.
DI, WO, DO-VR: 9u 18u00. ZA: 9u 17u. MEI JUNI JULI AUGUSTUS. ZONDAG: 10u 12u. SEPTEMBER TOT EN MET APRIL. ZONDAG: OP BESTELLING. Boel Asse Vishandel Traiteur. Nieuwstraat 46, Asse. Telefoon: 02 452 55 38. 2016 Boel Asse www.boelasse.be Webdesign by ozalith.be.
Referenties ETM Catering: Traiteur en cateraar met oog voor detail.
Elisabeth Ziekenhuis Tilburg LCL-XL sprl Bruxelles BNP Paribas Fortis Arendonk Dirk Maris NV Graszodenservice Arendonk Cadmes BU s Hertogenbosch Gemeente Arendonk Sporthal De Drie Eiken Bergeijk Gemeente Breda Provil Provinciaal Instituut Lommel Clara's' Hofke Arendonk Veldhoen Company Waalre Privé Sauna Relaxis Arendonk Basisschool Sint-Clara Arendonk N.V.
Traiteur Omnibus Kontich.
De 10 beste traiteurs in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Toen ik als kind nog in in Lier woonde reed ik op zondag samen met mijn bompa naar deze traiteur om allerlei lekkers te halen. Het assortiment is gigantisch en er staan vaak lange rijen voor de deur maar wachten loont zeker de moeite!
Onderwijskiezer.
Je werkt dan voor rekening van een particulier, een groepering of een bedrijf. Soms sta je in voor de verkoop en geef je klanten advies. Soms verzorg je ook de presentatie van de bestelde maaltijden. Welke studierichting/opleiding moet of kan je volgen om Traiteur te worden?
Traiteur en catering Biebauw Bart.
Webdesign by Ntriga.Agency. Traiteur voor bedrijf en particulier. Voor bedrijven bedrijfsfeesten. Bart Biebauw Catering heeft gaandeweg steeds meer naam en faam gemaakt in de wereld van de bedrijfsfeesten. Via mond-en-mondreclame werden de bedrijfsaanvragen steeds groter en frequenter, zodat dit vandaag een stevige poot is van het bedrijf.
Traiteur De Noteloze Notelaar.
kerst en oudejaar traiteur. Wij verzorgen uw huwelijksfeest, bedrijfsevent, buffet, babyborrel, tuinfeest, aan huis. Traiteur / catering. Naast ons restaurant hebben we ons gespecialiseerd om restaurantniveau te brengen bij u thuis of op locatie. In een ontspannen sfeer kunt u zorgeloos genieten van uw feest!
Traiteur Hof te Rhode.
Zo krijgt u een persoonlijk voorstel en gepersonaliseerd menu, aangepast aan het seizoen. Concreet kunnen wij alles van a tot z voor u verzorgen, inclusief al het nodige personeel en materiaal. Wij dekken de tafels en ruimen nadien ook alles op.
Traiteur Gilbert Subtitel.
Over Traiteur Gilbert. Over Traiteur Gilbert. In 1989 werd Traiteur Gilbert opgericht. De vishandel was toen terug te vinden in de Meerminlaan aan het Rubensplein. 5 jaar later, in 1994 verhuist Gilbert naar een prachtige nieuwe winkel op de Lippenslaan.
Feesten doe je met Drimavino Drimavino.
Manou Driessens, de zaakvoerder. De zaakvoerder heeft zijn opleiding tot chef-kok en sommelier gehad in de hotelschool Ter Duinen te Koksijde. Elke zaterdag is de wijnschuur open tussen 10.00u en 16.00 of na. afspraak op GSM 0477 70 23 83.

Contacteer ons