Resultaten voor eetwinkel

eetwinkel
 
Bob Lunchbar eetwinkel catering.
Een dagelijks wisselend aanbod van gerechten om mee naar huis te nemen, gecombineerd met de mogelijkheid om zorgeloos en gezellig te tafelen in een fris en modern kader. O riginaliteit én oorspronkelijkheid staan in elk geval voorop in het assortiment suggesties dat wordt aangeboden, zowel in de Lunch Bar, in de eetwinkel als in de traiteurdienst.
Dagschotels Eetwinkel.
Voor onze dagschotels werken we met kwaliteitsproducten, vers bereid in onze open keuken. Elke dag hebben we een daglunch met keuze uit vis of vlees. Voor levering aan huis centrum Oostende.: 1 dag op voorhand bestellen. Openingsuren traiteur: 11-15u. Leveringsuren aan huis: 9-12u.
Afhaalgerechten Belegde Broodjes Dagschotels Catering Ontbijt Wijnen Eetwinkel Davy.
Afhalen in de zaak mogelijk van Maandag-Vrijdag tussen 0730-1800.: Weinig tijd om zelf te koken maar je wil toch iets lekkers en vers op tafel brengen? In onze Eetwinkel vind je elke dag dagverse suggesties om mee te nemen: van belegde broodjes.
Eetwinkel Bob Lunchbar.
B ekwaamheid toont zich in de kunst om authentiek, eerlijk en in alle eenvoud te koken. Maar af en toe is een culinair hoogstandje zeker op zijn plaats. Vandaar dat er in onze eetwinkel ook een ruim aanbod aan delicatessen is.
Eetwinkel Van Cauwenberghe gooit handdoek in ring Destelbergen Het Nieuwsblad.
Een groot deel van de productie kwam van een eigen boerderij in Mater en elke week trokken Vincent Van Cauwenberghe en zijn vrouw Els voor hun aankopen naar Rungis, de grootste Franse vroegmarkt, in de buurt van Parijs. De Eetwinkel had ook een bistro en enkele eetbars.
EETWINKEL.
cosma eetwinkel is geopend van.: dinsdag t/m zaterdag van 11u00 18u00. zondag en maandag gesloten. Traiteur: elke dag vers bereide gerechten, gezonde slaatjes, soepen en zoetigheden. Delicatessen: olie thee superfood pasta sauzen crackers aperitiefbenodigheden zoetigheden. Huisbereide: granola noten brownies pickles confituur.
Eetwinkel, OOSTENDE Tel: 059333. Traiteurs goudengids.be.
Een recensie schrijven? A PIETERSLN 99, 8400 OOSTENDE. 059 33 33 30. Maaltijden aan huis. Andere interessante bedrijven in de buurt. Breidelstraat 3, 8400 Oostende. Kastanjelaan 10, 8470 Gistel. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten.
Eetwinkel, Oostende Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
op 073, km afstand. op 073, km afstand. op 052, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Eetwinkel. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Richtlijnen voor postings. Deze vermelding verbeteren.
Eetwinkel Oostende wij bereiden elke dag verse maaltijden.
Wij bereiden elke dag VERSE maaltijden. Alles wordt bereid in een open keuken met kwaliteitsproducten. Elke dag hebben we een daglunch met keuze uit vis of vlees. Afhaal of aan huis geleverd. Maak hier onder kennis met onze dagschotels. Afhaal of aan huis geleverd.

Contacteer ons