Zoeken naar koude buffetten

koude buffetten
 
Koude buffetten Traiteur Patrick Kathleen Costers.
boontjes met vinaigrette. rijstsalade met noten en rozijnen. coctail, mayo, vinaigrette. Onderstaande bereidingen kunnen altijd bijgevoegd worden bij uw gekozen buffet zo maakt u het meer persoonlijk. Pastei van de chef met garnituur 2. Kasslerrib op een bedje van prei 190.,
Koude buffetten Jacky Jaeken.
Krokant gebakken filet van kip. Aspergepuntjes omwikkeld met breydelham. Onze Koude buffetten zijn voorzien van een huisbereide saladebar: pasta met italiaanse tomatensaus/pasta met bleekselder, paprika en andalouse/smeuige aardappelsalade/zoet-zure rijstsalade/komkommerblokjes met witte balsamico/geraspte worteltjes/fruitstokjes/rijpe, tomaat en zomeruitjes/cocktail en remoulade-saus/roomboter en 3 tafelbroodjes p.p.
Koude buffetten Wim Van Vaerenbergh Slagerij Traiteur.
Koude Warme gerechten. Voor al uw feesten en andere gelegenheden, hebben wij het genoegen u volgende. verfijnde gerechten voor te stellen. Voor een verzorgde en snelle bediening, vragen wij tijdig te bestellen. Ten laatste tot woensdagvoormiddag voor het weekeinde. Gezellig aan tafel, heerlijke gerechtjes delen met elkaar vanaf 6 pers.
Koude buffetten Bousez.be.
Gevarieerde koude gerechten bestelbaar per persoon. Tomaat met garnalen, ham met asperges en groenten. Tomaat met garnalen, ham met asperges, kip en groenten. Tomaat met garnalen, ham met asperges, zalm en groenten. Tomaat met garnalen, ham met asperges, kip, zalm en groenten. Alle buffetten zijn vergezeld van saladebar en sausjes.
Vlees-vis buffet Jeroen Anneleen.
Tweets van @JeroenAnneleen. Home Tafelen Koude buffetten Vlees-vis buffet. Vlees en Visbuffet. Onze topper in de buffetten met een mooi gevarieerd assortiment van vlees en vis. Leuk versierde koud buffet met een mooie mix tussen ambachtelijke, huisbereide vleeswaren en verschillende vissmaken.
koude buffetten afhaal of levering, verse groenten.
7 Dagen voor aanvang van het feest dient u via mail of telefonisch een voorlopig aantal personen door te geven, 3 dagen voor het feest kan het aantal niet meer gewijzigd worden. Al onze koude buffetten zijn afgewerkt met een garnituur, verse groenten, sausjes, aardappelsalade, pastasalade en broodjes.
Koude en warme buffetten om van te smullen bij Slagerij Traiteur Adriaensen te Gierle Kwaliteitsslagerij Adriaenssen Bvba Gierle.
Koude Warme Buffetten. Met een feestdag wilt u alleen het beste op tafel en gelijk heeft u! Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos mee kan genieten van deze sfeervolle dag met een uitgebreid, vers en oogstrelend buffet! Koud buffet 1 1495, euro pp.
Koude buffetten Slagerij Jan en Carine.
Ardeense paté en salami, d'Aostaham.' wijndruiven en nootjes. 200 gr kaas. Ardeense paté en salami, d'Aostaham.' wijndruiven en nootjes. 150 gr kaas. wijndruiven en nootjes. Homepage Contact Koude buffetten Fondue Gourmet Tepan-Yaki Barbecue Bbc menu's' Slabar Koelwagen Algemene Site Map.
Koude buffetten van Slagerij Appeltans Bruyninx.
Eten doet u ook met uw ogen. Daarom zorgen we ervoor dat al onze buffetten piekfijn zijn gegarneerd. Met de foto's' die u hier ziet, laten we u alvast watertanden. Bij al onze buffetten zijn groenten, aardappelen, rijst en sauzen inbegrepen.
Warme en koude buffetten.
eenvoudig of luxueus.; warm, koud of een combinatie van beiden. Minimum voor 20 personen. Om u op z'n' best te bedienen, bekijken en berekenen we graag elk buffet individueel. De voorbeelden hieronder kunnen u toch al een idee geven.: Voorbeeld Koude Buffetten.

Contacteer ons