Meer resultaten voor melick

melick
 
Huis kopen in Melick Bekijk 15 koopwoningen.
obj.price currency: 0 obj.showAskPrice.replace, property.value translate. obj.price currency: 0 obj.showAskPrice.replace, property.value translate. property.valuem 2 property.value kamers. Buurten binnen gemeente. Ga je een huis kopen in Melick? Wij hebben 15 koopwoningen voor je gevonden. 15 Koopwoningen gevonden in Melick. Bekijk meer huizen in: melick.
Melick en Herkenbosch Wikipedia.
Melick en Herkenbosch is een voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Limburg die gevormd werd door de plaatsen Melick en Herkenbosch. Als gevolg van het Traktaat van Aken 1816 kwamen die plaatsen in plaats van in Pruisen in Nederland te liggen en vanaf 1817 vormden ze de gemeente Melick en Herkenbosch.
Koopwoningen Melick Appartementen te koop in Melick funda.
Marijkelaan 17 6074 AP Melick. Heinsbergerweg 5 f 6074 AC Melick. Naar bovenkant van de pagina. 1 filter Verwijder filters Verwijder filters. Melick, Verspreide huizen Melick. Melick 2 Resultaten. Verspreide huizen Melick 0 Resultaten. Woonhuis 0 Resultaten. Bungalow 0 Resultaten.
Melick 2017: Top 20 Bed en Breakfasts Melick: Herbergen en BBs Airbnb Melick, Limburg, Nederland.
Melick Altijd 1 gast. 39 Bed Breakfasts. Onze BB ligt tegen de bosrand aan, vlakbij de historische stad Roermond, Outletcentre en Nationaal Park De Meinweg. Voel je welkom in onze weelderige tuin en zonnige terrassen. We bieden een slaapkamer, een zit-/slaapkamer, gastenbadkamer met bad en douche en een aparte wc.
Bezienswaardigheden Melick Wat te doen in Melick Zoover.
Wil je weten wat te doen in Melick? Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Melick Je kunt hier reviews vinden van 1 Camping en 1 Vakantiehuis in Melick. Op Zoover vind je bovendien 7 vakantiefoto's' van Melick.
Kaart van Melick plattegrond van Melick ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Melick en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Melick of bereken een route van of naar Melick, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Melick.
Koopwoningen Melick Huizen te koop in Melick funda.
Marijkelaan 17 6074 AP Melick. Kennedysingel 4 6074 AJ Melick. 170 m / 1.051 m. Naar bovenkant van de pagina. 0 filters Verwijder filters Verwijder filters. Melick, Verspreide huizen Melick. Melick 31 Resultaten. Verspreide huizen Melick 0 Resultaten. Woonhuis 27 Resultaten.
Melick Bezoek Roerdalen Gemeente Roerdalen.
Melick ligt aan de oever van de Roer, net ten zuiden van de stad Roermond. Het dorp, inclusief de buurtschap Waterschei tussen Melick en Herkenbosch, heeft ruim 3.500 inwoners. Het hart van het dorp ligt rond de Markt, waar ook de kerk te vinden is.
Melick Wikipedia.
In de 19e eeuw groeide het dorp uit tot een lintbebouwing langs de Dorpsstraat, en na de Tweede Wereldoorlog werd het meer en meer een forenzendorp van Roermond en ontstonden er woonwijken ten noorden van de lintbebouwing. Tot 1991 vormde Melick samen met Herkenbosch de gemeente Melick en Herkenbosch.

Contacteer ons