Op zoek naar bbq catering?

bbq catering
 
BBQ Catering bestellen Partyservice HapjesAanHuis.
Vlees BBQ traditioneel. Vlees en vis BBQ. Een heerlijke BBQ catering? De keuze is aan u! Zodra de dagen beginnen te lengen en de temperatuur begint te stijgen, is het tijd voor barbecuefeestjes! Hapjes aan Huis verzorgt uw bbq geheel naar uw eigen wensen.
Global Cuisine Catering BBQ.
Niets zo zomers als een heerlijke barbecue. En het wordt nog heerlijker wanneer u zich helemaal laat verwennen door de professionals van Global Cuisine. Begin alvast te genieten met deze bbqmenusuggesties. BBQ 1 Vlees en vis van de grill. Brochette van Hoevekip met ui paprika.
Home Make My BBQ.
Beleef een unieke barbecue en grillervaring met Make My BBQ. Ieder feest is anders en vraagt de nodige aandacht. Daarom maken we een offerte op maat. Een buffet start vanaf 24 euro /pp excl btw kinderBBQ 12 euro/ pp, borden, bestek, afwas en alle BBQmaterialen zijn inbegrepen. Werkuren worden steeds gerekend van Wetteren tot Wetteren. BBQchef 38 euro/ uur. Personeel 32 euro/ uur. Vervoer 075, euro/ km heen terug. Onze beste reclame. Kwaliteitslabel House of Weddings. Huwelijks en communiecatering. Privat catering BVs.
Catering @ your service Traiteur.
In de kijker. Wij bieden u heerlijke BBQ arrangementen aan met diverse thema's' zoals BBQ De Luxe, BBQ Super De Luxe, American BBQ, Ribs Chefs" Style, Grilled Beef festival: Red Boeuf of Flanders. Catering @ Your Service is de BBQ specialist!
BBQ traiteur Antwerpen Flying Chefs.
Ook zijn er winterse gerechten op de barbecue zoals lamskoteletjes en entrecote. De catering van de BBQ zal ook hier weer volledig gaan. Onze traiteur zorgt er daarnaast met een uitstekende klantvriendelijke service voor dat uw barbecue zeker een succes zal zijn.
BBQ catering: Deze 6 foodtrucks maken je event of bedrijfsborrel tot een succes VanChefs.
Het zijn de perfecte momenten om alleen maar te genieten. Wij hebben 6 foodtrucks voor je op een rij gezet die met hun BBQ foodtrucks van jouw event een topdag maken. 6 BBQ catering specialisten op een rij.: Wel eens gehoord van pulled pork of pulled chicken?
Catering Partyz.
Ons catering assortiment is zeer ruim. Wij staan ook steeds open voor suggesties van de klant uit. Hieronder vind je alvast een greep uit ons assortiment. Ook KMOs doen regelmatig beroep op onze diensten. Hieronder vind je alvast een greep uit ons assortiment.
Over ons Tjoppie Doppie BBQ Catering.
De zaak is een spin-off van het Tjoppie Doppie BBQ Team, waarmee we op Europese barbecuewedstrijden meer dan aardig ons mannetje staan en menig award en bragging right zoals dat heet, konden binnenrijven. Zelfs in de sneeuw, midden de winter, boven op een Italiaanse berg als het moet. Tjoppie Doppie BBQ Catering.
Barbecue: BBQ-menu's' en schotels Catering traiteurdienst Halle Brussel.
Copyright all rights reserved. Buffetten: buffet koud-warm mediterraans buffet dessertenbuffet. Recepties: koude receptiehapjes warme hapjes zoete versnaperingen receptie tapas. Walking dinners: 7 gangen 10 gangen 13 gangen. Barbecueschotels: Klassieke barbecue BBQ specialiteiten groenten barbecue BBQ-menu. Flavour It Lembeek Halle Catering traiteur.
BBQ Catering Barbeque Cateraar Grill'nSmoke.'
GrillnSmoke staat met bbq catering op de mooiste locaties, voor de gezelligste mensen, de beste etenswaren te bereiden. GrillnSmoke is te vinden op menig evenement en festival, een aantal geselecteerde markten en bij bedrijven en particulieren voor bijvoorbeeld bruiloft catering.

Contacteer ons