Zoeken naar kok aan huis

kok aan huis
 
Kok aan huis.
Kok aan huis. Je hebt iets te vieren onder vrienden? Je wil je zakenrelaties op een originele manier in de watten leggen? Dan is kok aan huis de ideale formule. Terwijl de heerlijkste geuren uit je keuken ontsnappen, kan jij je volledig toeleggen op je gasten.
Kok aan huis Bart Biebauw Biebauw Bart.
Catering Home Cooking. Bart Biebauw is uw kok aan huis met een persoonlijke aanpak en dit voor alle groepsfeesten van 12 tot 400 personen. Bart bindt de schort rond zich voor zowel voor bedrijfsfeesten galadiner, personeelsfeest, als voor privé-gelegenheden trouwfeesten, recepties, communies.,
Cook4U Karl Smet Gediplomeerd kok aan huis catering voor bedrijven. Gastronomisch diner, bediening inbegrepen! Balen, Mol, Dessel, Retie, Lommel, Turnhout, Ham, Limburg, Antwerpen.,
Borden, bestek en glazen brengt de kok allemaal voor u mee, desgewenst met bijpassende wijnen. U kan genieten van een exclusief, door een chef-kok bereid diner in een zelf gekozen kader. U kan gezellig tafelen met uw gasten zonder enige andere bekommernissen. Boodschappen, bediening, afwas en opruimen van de keuken wordt gedaan door ons team. Private cooking is voordeliger dan een etentje met vrienden in een restaurant. Eigen wijnen en andere dranken kunnen geserveerd worden zonder enige meerprijs. Kasteel van Ordingen. VANAF 8 PERSONEN. Met de hulp van Cook4u schenkt u uw gasten een volledig gastronomisch dinner. Het basismenu van 78 bestaat uit aperitiefhapjes, voorgerecht, tussengerecht., een hoofdgerecht en een dessert. Menu's' en suggesties worden steeds aan het seizoen aangepast en uiteraard dagvers bereid.
Kok aan huis Traiteur Bohets.
Kok aan huis. Kok aan huis. Homecooking is een nieuwe trend die steeds populairder wordt. Traiteur Bohets zorgt ervoor dat u thuis kan genieten! U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Uw chef aan huis komt persoonlijk het menu bespreken zodat alles naar wens verloopt.
Kok Aan Huis Gino.
Wij zorgen voor de rest. Geniet van je feest. Je wens komt uit. De locatie is perfect en mooi aangekleed. Het ruikt bovendien al super lekker en de sfeer zit er al goed in. Hier is Kok Aan Huis Gino aan het werk.
Topgastronomie aan huis home cooking exclusive star level.
Uw private dinning chef! Hebt u in de toekomst een gelegenheid, zakelijk of privé, waar u uw gasten wilt verrassen met een topetentje en u wil dat een persoonlijke elegantie geven. Nodig uw gasten uit en geniet op een intieme manier van enkele verrassende hapjes en gerechten. Geweldig toch, heerlijk genieten in uw eigen omgeving! Een culinaire beleving aan huis.
Formule Kok aan huis.
Wij bieden u een keuze uit 3 formules.: Kok aan huis Op locatie / Feestzaal Traiteur / Afhalen. Kok aan huis. Een kok aan huis, niets dan voordelen.: Geen standaardmenu's: bepaal samen met de chef het menu of feestconcept. Geen afhaalmaaltijden: de chef bereidt de gerechten bij u thuis.
Koxx Koks aan huis.
Wil je nog je naam invullen. Oeps, we hebben je e-mailadres nog nodig om je te contacteren. Het helpt ons in een vroeg stadium te weten in welke regio we aan huis komen. Vul je hiervoor nog even je woonplaats in?
Kok Aan Huis Chefplaza.
Een kok aan huis voor iedere gelegenheid. Het wordt steeds populairder om een chef-kok aan huis in te schakelen. Elk jaar maken meer gezinnen, vriendengroepen, families en collegas gebruik van een kok die een maaltijd bereidt in hun eigen keuken.
Georgesaanhuis Kok aan huis.
De combinatie met kok aan huis ziet hij als de ideale aangename manier om zijn ervaring op beide vlakken te kunnen delen. De goesting, de passie, de liefde voor zijn vak is voor hem nog altijd doorslaggevend en hij is vooral tevreden als zijn klanten het ook zijn.

Contacteer ons