Zoeken naar kosten catering

kosten catering
 
Cateringkosten bij publicitaire activiteiten: btw aftrekbaar.
uiterlijk op het einde van het derde kalenderjaar volgend op het jaar waarin de btw werd betaald, dus voor kosten vanaf 2012. Ook indien door een btw-controle de btw werd verworpen via een correctieopgave, kan deze btw nog teruggevorderd worden binnen dezelfde verjaringstermijn.
NEN 2748 Wikipedia.
Voorzien in consumptieve diensten bedrijfsrestaurant, catering, drankenautomaten, risicobeheersing, bewaking, beveiliging en receptie, schoonmaak, verhuizingen, het managen van documenten creatie, verwerking in de postkamer, reproductie, beheer en archivering, het managen van reststoffen, het verstrekken van ruimte, kantoorartikelen, groenvoorziening, kunst en bewegwijzering, als ook bedrijfskleding.
Fiscalibus.be Evenementenbureaus mogen restaurantkosten klanten volledig aftrekken.
De klant beschikt dan over alle noodzakelijke gegevens om het evenement te boeken, rekening houdend met de verworpen uitgaven voor catering, traiteurs en restaurant. De vraag was dan ook of in hoofde van het organiserend bedrijf deze kosten volledig aftrekbaar zijn Vraag nr.
BTW van cateringkosten voor reclame-event toch aftrekbaar Axxi.
De fiscus aanvaardt vanaf nu dan toch dat de btw op de kosten van de organisatie van een promotioneel evenement aftrekbaar is, ook als die kosten voor catering en dus spijzen en dranken omvat. Het evenement moet dan wel worden georganiseerd voor de bestaande klanten of potentiële klanten en hoofdzakelijk en rechtstreeks de bevordering van de verkoop van welbepaalde producten of diensten tot doel hebben.
aftrekbare kosten.
100% aftrekbaar zijn de kosten voor aankoop, was; onderhoud, herstelling en droogkuis van alle beroepskledij die ofwel ingevolge verplichte bescherming helm, handschoenen, veiligheidsschoenen, enz. dienen gedragen te worden ofwel verplicht zijn te dragen ingevolge toepassing van een cao zoals uniformen.
BTW op catering is recupereerbaar! Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Wanneer kiezen voor een hand of bankgift dan wel voor een schenking voor een Belgische of Nederlandse notaris? Wat moet u weten over kosten eigen aan de werkgever? Werken met een maatschap. Werken met een managementvennootschap. Werken met zelfstandige medewerkers Editie 2015. Wie of wat gaat de fiscus komend jaar extra controleren? Ziekenhuisarts en ontslag. Belastingen meer voor accountantskantoren en hun medewerkers. Belastingen meer voor bedrijven en hun fiscaal en financieel medewerkers. Tips Advies Ondernemingsdatabank. Werken met een vennootschap. Online producten per thema. Belastingen meer voor accountantskantoren en hun medewerkers. Belastingen meer voor bedrijven en hun fiscaal en financieel medewerkers. Tips Advies Ondernemingsdatabank. Werken met een vennootschap. Home Advies: BTW op catering is recupereerbaar!
Kmo-portefeuille: steun voor opleiding en advies Agentschap Innoveren en Ondernemen.
Het aanvaardbare projectbedrag voor advies dient minimum 500 te bedragen.; Het betreft een jaarlijkse cyclus met een extra betaaljaar om de lopende projecten af te werken.; Opleidings of advieskost.; Catering bij opleiding tot 25 per persoon per dag.; Cursusmateriaal voor zover dit uitsluitend wordt gebruikt tijdens de opleiding.;
De kosten van uw opendeurdag volledig aftrekbaar?
De btw op cateringkosten die u maakt op een promo-event zijn sinds enige tijd volledig aftrekbaar. Op fiscaal vlak blijft de fiscus daar echter moeilijk over doen en beschouwt de gemaakte kosten dan vaak als receptiekosten die slechts voor 50% aftrekbaar zijn.
Btw aftrek op catering bij verkoopsbevorderende evenementen.
Btw aftrek op catering bij verkoopsbevorderende evenementen. Geplaatst in Fiscaal nieuws Btw Nieuws door Practicali. De btw op de cateringkosten van een publicitaire activiteit is uiteindelijk dan toch aftrekbaar. Waar moet u nu op letten als u uw btw-aftrek uit het verleden wil rechtzetten? De btw-administratie aanvaardt dan toch dat ook de cateringkosten naar aanleiding van een opendeurdag, een productvoorstelling, een openbedrijvendag, de opening van een nieuwe showroom, ed. geen onthaalkosten maar reclamekosten zijn. De betaalde btw daarop is terugvorderbaar. Dat geldt ook voor alle kosten voor die verkoopsbevorderende activiteit, dus ook voor de hapjes en dranken bij het onthaal.
Kostenplaatje van een huwelijk.
Hangt een beetje af wat je wil, maar ik denk dat het toch snel tienduizend euro kan kosten als je er eten en drank à volonté bijwil voor honderd à tweehonderd gasten, de bruidskledij, logistiek, bloemen, kapper, The sky is the limit.

Contacteer ons