Zoeken naar ketering bedrijf

ketering bedrijf
 
Catering en feestverzorging tot in de puntjes.
Voor bedrijf en particulier. Van 20 to 1000 pers over gans België. Feestverzorging tot in de. Op uw locatie in gans België van 10 tot 1000 personen. Met meer dan 10 jaren ervaring. en succesvolle feesten zijn we klaar om ook uw feest tot een culinair succes te maken! Op uw locatie in gans België van 10 tot 1000 personen.
Catering Universitair Facilitair Bedrijf.
Voor al uw vragen over lunches koffie thee evenementen bestellingen of digitale orderbonnen kunt u contact opnemen met Bedrijfsbureau Partycatering. In de universitaire mensa kunt u van maandag tot en met donderdag warme maaltijden krijgen. Maaltijden worden s avonds geserveerd in het restaurant bij het Lipsius. Faculty Dish duurzame maaltijden in universitaire restaurants en cafés. In de universitaire restaurants en cafés wordt dagelijks een duurzame Faculty Dish klaargemaakt.
Catering 9 definities Encyclo.
1 De service rond de maaltijdvoorziening in ondernemingen in de industrie en dienstverlening bijv. de automobielindustrie banken en handel.
Cook4U Karl Smet Gediplomeerd kok aan huis catering voor bedrijven. Gastronomisch diner bediening inbegrepen! Balen Mol Dessel Retie Lommel Turnhout Ham Limburg Antwerpen.
home cooking catering afhalen andere. Book the cook Klik hier! Een kok met ballen! Karl Smet gediplomeerde kok eventueel vergezeld van een hoog opgeleid team verzorgt en bereidt een op maat samengesteld diner voor u en uw gasten. Er is steeds keuze uit verschillende formules mogelijkheden en kraakverse top-producten. Bij u thuis op uw bedrijf of een locatie naar eigen keuze. Ook afhalingen zijn mogelijk.
JM Catering.
Creatieve onderneming met een missie in de voeding
Coeur Catering.
Catering partyservice feest en receptie Catering West Vlaanderen.
Impe Catering gelegen in West Vlaanderen is een gespecialiseerd catering partyservice bedrijf. Catering voor feesten recepties opendeur events.
VR Catering Home.
Foodtruck Catering Pasado Antwerpen mediterraans mexicaans eten.
U heeft de keuze uit meer dan 40 typische gerechten. Uw feest in uw stad of bij u thuis op het bedrijf. ergens in Vlaanderen België of Nederland. De Pasado foodtrucks zijn mobiel en komen naar uw locatie. Kok aan huis catering. Pasado kan als kok aan huis komen of als cateraar. Met of zonder foodtruck. Aan huis op straat of binnen. Wij zijn erg flexibel er zorgen voor een culturele variatie van smaken. U heeft de keuze uit de Mediterraanse Mexicaanse Oosterse Aziatische Amerikaanse en Vlaamse keuken. Pasado zorgt voor sfeer op uw feest! De foodtruck en ons team zijn uitgerust om op een welk evenement te staan.
Impe Catering uw cateringbedrijf.
In overleg met de klant wordt het geheel verfijnd tot een uniek en origineel feest. Impe Catering werd opgericht in 1990 door Vincent Impe. Door middel van een jarenlange ervaring is dit bedrijf er toe in staat uw evenement tot in de puntjes uit te werken. Indien u meer informatie wenst over dit cateringbedrijf gelieve ons vrijblijvend te contacteren. Impe Catering nv tags Partycatering Special events Communiefeesten Jubileumfeest Catering receptie. Tel 056 71 27 80. Fax 056 71 25 31.

Contacteer ons