Resultaten voor catering zaandam

catering zaandam
 
Van Zaane Party Service en Het Tolhuys Aan de Zaan Staan garant voor catering van hoog niveau voor een lage prijs. Met heerlijke hapjes voor zowel grote als kleine gezelschappen.
Westzijde 216, 1506 GG Zaandam. Tickets Zingen aan de Zaan. Tickets Zingen aan de Zaan. Welkom bij Van Zaane Party Service en Het Tolhuys Aan de Zaan. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor catering van hoog niveau voor een betaalbare prijs.
Runderkamp sinds 1884 Catering in Zaandam met een ambachtelijk slagers tintje!
Stel uw eigen feest samen: Particulier Zakelijk. Runderkamp is een begrip in Zaandam, voornamelijk bekend door de Catering. Runderkamp, een traditionele ambachtsslagersfamilie, had een vestiging in Amsterdam. Runderkamp is de laatste jaren doorgegroeid naar hét cateringbedrijf van de provincie Noord-Holland en bezorgt veel in Zaandam.
Pennemes Catering Zaandam.
Welkom op onze site! Pennemes Catering is ontstaan in 1990 door een samenwerking met Stichting Hervormd Centrum Pennemes in Zaandam. In een korte tijd hebben we een grote en trouwe klantenkring opgebouwd door goed te luisteren naar uw wensen en eisen.
Intro Catering Expresse Zaanstreek.
Met ruim 15 jaar aan catering ervaring is in 2007 Catering Expresse Zaanstreek opgericht. Behalve in Zaandam en directe omgeving, leveren wij ook in Amsterdam, Purmerend, Haarlem en omstreken. Onze producten, uit eigen keuken, zijn veelzijdig, van goede kwaliteit en scherp geprijsd.
Holterman.
Wilt u direct een maaltijd bij ons bestellen? Bel ons op telefoon 075 771 71 97. Of stuur een e-mail naar info@cateringserviceholterman.nl Wij geven u graag meer informatie over ons dag en weekmenu en onze gekoelde maaltijden. Vanaf 650, /maaltijd.
Catering in Zaandam? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Zaandam. Catering in Zaandam door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met liefde bereid door onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Catering bestellen Lust Culinair Genieten.
diner op locatie. Zaandam Pakhuis Schipper. Wat zou u willen bestellen? Lust experts in culinair genieten. Met passie voor fantastisch eten. Lust staat voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Lust is klantgericht en werkt met korte lijnen. Lust is een cateringbedrijf en verzorgt dagelijks catering in allerlei soorten en maten.
Broodjes bezorgen lunchpakket bestellen Lunch bestellen zaandam.
Onze vleeswaren halen wij bij de keurslager en bezorgen lekkere lunch broodjes in Zaandam, Amsterdam en Beverwijk en dat voor een eerlijke prijs. Al vanaf 375, kunt u een lunchpakket bestellen met 2 broodjes p.p. Ook bezorgen wij luxe belegde broodjes, voor een scherpe prijs. Voor een personeelsfeest of uw party catering zijn wij ook de juiste partner.
Catering Zaandam bij Wim's' Kip Party en Cateringservice.
Catering Zaandam voor zakelijke feesten. Catering Zaandam voor bruiloften. Catering Zaandam op uw manier. Wim's' Kip Party en Cateringservice voor Catering Zaandam verzorgt haar catering nét even anders. Eerlijke, verse producten vinden we belangrijk, net als een home made bereiding en een mooie presentatie.
Catering, Amsterdam Zaandstad, Taets Kitchen.
Spectaculaire ruimtelijke en historische evenementenlocatie voor zakelijke als privé events: van vergaderingen tot grote bijeenkomsten en feesten. Hemkade 18 Hembrugterrein. 1506 PR Amsterdam Zaandam. Tel: 31 020 788 2600. Fax: 31 020 655 4361. evenementenlocatie, beurslocatie, Amsterdam, congreslocatie, vergaderruimte, feestlocatie, dinerlocatie, Zaandam, catering, zaalverhuur.

Contacteer ons