Zoeken naar catering friesland

catering friesland
 
De Derde Gang Catering.
Ook voor grote groepen tijdens vakanties en bedrijven bereidt De Derde Gang heerlijke maaltijden! De Derde Gang tovert vanuit passie en liefde volwaardige en tongstrelende smaakcombinaties. De Derde Gang is een cateraar met passie voor eten en het de mensen naar de zin maken. Met jouw wensen en jouw budget in het achterhoofd spreken wij een vaste prijs af. Vraag een offerte aan.
Catering Friesland Beijk Catering Service.
Catering Friesland Zoekt u een leverancier voor catering in Friesland? Een creatieve partner geroutineerd maar steeds vernieuwend? Met jarenlange ervaring maar elke dag bevlogen? Kies dan voor Beijk. Beijk catering verzorgt al ruim 26 jaar vele vormen van catering Friesland en omgeving. Wanneer u Beijk uw catering in Friesland laat verzorgen heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Zo kunt u vergaderen in het Abe Lenstra Stadion of een prachtig feest geven op de drafbaan Victoria Park Wolvega.
Catering in provincie Friesland Trovit.
23 dagen geleden op youngcapital. Enthousiaste Horeca Medewerkers gezocht in Friesland. YoungCapital Catering vacatures Friesland Friesland. Voor verschillende opdrachtgevers in Friesland zijn we op zoek naar ervaren Horeca Medewerkers. Ben jij spontaan flexibel en kun je met drie borden en een. 29 dagen geleden op youngcapital. Allround restaurantmedewerker gezocht in Joure! zorgen dat ze terug blijven komen daar ga ik voor. Bij deze bedrijfslocatie verzorg jij de catering en zorg je dat elke gast tevreden weer aan de slag gaat. 22 dagen geleden op vacaturekrant. Vakantiewerk Bijbaan in de horeca!
Catering u geniet wij verzorgen.
In uw tuin bij uw bedrijf of. Ga naar Catering in Sneek. Voor de catering in Friesland bij uw bedrijf of een sportevenement voor een verjaardag of in uw tuin. Ga naar Catering in Friesland. Graag verzorgen wij de catering op een receptie op je werk bij een huwelijk of een nieuwjaarsreceptie. Ga naar Catering receptie. Lokaal 55 verzorgt een onvergetelijk feest door de catering bij u thuis te verzorgen en alles wat daar bij hoort. Ga naar Catering thuis.
Friesland catering.
Bedrijfsuitjes bruiloften discofeesten jubilea uw totaalorganisator voor al uw evenementen in Leeuwarden Sneek Harlingen en omgeving is Friesland Catering. Als u uw relaties wilt trakteren op een groots evenement dan laat u dat door een betrouwbare partner organiseren. Onze referenties spreken voor zich maar laat uzelf overtuigen. Als wij eenmaal een afdelings bedrijfsfeest of incentive voor u hebben georganiseerd zullen wij nog jaren met elkaar samenwerken.
Catering Friesland ontdek de uitgebreide keuken van Old Dutch.
BEL 0511 44 26 38. BEL 0511 44 26 38. Zeer uitgebreide keuken Ook kant klare feesten Gratis levering binnen 25km. Een feestje ergens in Friesland? Dan zijn wij graag uw cateraar. Wij verzorgen de hapjes en drankjes naar keuze op elke gewenste locatie Friesland voor een unieke belevenis. Dat kan voor een tuinfeest zijn bij u thuis maar ook voor een zakelijk event. We horen graag uw wensen en denken graag met u mee over de smaakvolle invulling van uw evenement. Eventueel kunnen we ook de verdere aankleding verzorgen. Denk aan tafels en stoelen. Bij Old Dutch hebben we meer dan 40 jaar horeca ervaring.
Aligoté Catering Friesland o.a. partycatering personeelsfeesten.
De Friese wateren en weiden bieden een prachtig decor voor elk soort evenement. Aligoté Catering werkt samen met een aantal toplocaties in Friesland. T 0514 85 06 47. M 06 83 16 11 02. Een onvergetelijk evenement organiseren?
NationaleVacaturebank maakt gebruik van cookies.
Catering vacatures in Friesland werk jobs Jobrapido.com.
Catering jobs in Friesland. Horeca catering medewerker m/v 10-20 uur Leeuwarden. Bedrijfsnaam niet beschikbaar bekijk vacature. Werk Horeca catering medewerker m/v 10-20 uur Leeuwarden Leeuwarden Leeuwarden. Werkzoeken Nl bekijk vacature. Secretaresse 20 uur per week 05 FTE. Bedrijfsnaam niet beschikbaar bekijk vacature. Horeca catering medewerker m/v 10-20 uur Leeuwarden. Horeca catering medewerker m/v 10-20 uur Leeuwarden.
Catering friesland buffet vanaf 15 personen.
Golden Wok Paleis uit Friesland verzorgt graag de catering bij uw thuis vereniging of voor uw bedrijf. Of het nu voor een verjaardag bruiloft jubileum receptie personeelsfeest bedrijfsfeest etc met een buffet van Golden Wok Paleis maakt u het feest compleet! Wij verzorgen de buffet voor vanaf 15 personen. Hieronder vind u onze menus. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf uw eigen cateringmenu of in overleg met ons samen te stellen. Wij hebben voor ieder wat wils.

Contacteer ons