Meer resultaten voor catering drachten

catering drachten
 
Catering in Drachten Triviant Catering.
In drachten en omstreken. U de lusten, wij de lasten. Triviant biedt u alle mogelijkheden om van uw evenement een geslaagde happening te maken. Van catering op maat voor bedrijven tot verhuur van meubilair en partytenten aan particulieren. We regelen het voor u, 24/7!
Ami Catering Drachten indonesische specialiteiten catering Drachten.
catering Indoor Drachten.
Op en top springsport in Drachten. Ook in 2017 Indoor Drachten. Van 11 tot en met 21 januari 2018 staat het Fries Congrescentrum in Drachten weer 2 weken in het teken van de internationale paardensport. Topruiters uit binnen en buitenland weten elk jaar de weg weer te vinden naar Drachten.
Uitjethuis Catering Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.
De prijs is dan inclusief kok en eventueel bediening, maar ook inclusief servies, bestek, linnen en eventueel chavingsdishes, buffettafels en barbecues. Wij verzorgen catering in Groningen, maar wij komen ook graag uw culinair evenement verzorgen in Drachten, Leeuwarden, Sneek of Heerenveen.
Easy Catering Drachten Nationale Onderwijsgids.
DSR food catering bestellen in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Bakkeveen.
Het is immers al moeilijk genoeg om te kiezen uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Wist u dat wij ook nog eens zeer voordelige catering in Drachten en omstreken bieden? Goed en goedkoop!
KC Catering Voor uw warm en koud buffet voor een betaalbare prijs.KC-Catering Catering Drachten.
Wij zijn gevestigd in Drachten op de Hemmen 38a, met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u alles bieden op gebied van horeca en catering. Wij verzorgen Lunches en bedrijfslunches, Koude en warme buffetten, Salades en Losse hapjes voor uw feest thuis of bedrijf.,
Catering Drachten Beijk Catering Service.
Beijk catering verzorgt in Drachten elke catering op een verantwoorde manier. Voor elke catering in Drachten wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er voor de catering in Drachten uitsluitend samengewerkt met leveranciers uit de regio Drachten.
Catering Drachten Schriemer Catering.
SCHRIEMER CATERING is gevestigd in de stad Groningen. Buffet Groningen Catering Drachten Catering Groningen Diner Groningen Hapjes Groningen Kookworkshop Drachten Kookworkshop Groningen Online eten bestellen Groningen Thuisbezorgd Drachten Thuisbezorgd Groningen. Catering Drachten Schriemer Catering. Catering Drachten Schriemer Catering disclaimer sitemap.
KC Catering in Drachten Eet.nu.
Ga naar de inhoud. Spring naar begin van de pagina. KC Catering in Drachten. Afhaal en bezorg. nog geen rating. Prijs / kwaliteit. Schrijf een recensie. 6 Word een fan! Word de eerste fan van KC Catering! ma 1000: 1900.:

Contacteer ons