Op zoek naar italiaanse catering?

italiaanse catering
 
Huis Vanstraelen.
La Posta, een razend populair Italiaans restaurant in Genk, dat gevestigd is in het oude postkantoor van Winterslag, is nu ook gestart met een catering service. La Posta maakt voor u authentieke Italiaanse gerechten met dagverse producten. Hun Italiaanse specialiteiten gaan van heerlijke belegde broodjes, antipasto, goddelijke pastagerechten, maar ook smakelijke gegrilde vlees en visgerechten.
Italiaanse Catering: Houtgestookte pizza's' Verse Pasta's' IJs tiramisu Italiaanse dranken Diverse Italiaanse gerechten.
Diverse Italiaanse gerechten. Omdat onze passie en liefde voor de Italiaanse keuken nog groter dan het land zelf is, zijn wij constant bezig met onze kaart uit te breiden. Er is mogelijkheid tot diverse voorgerechten, geserveerd op houten planken als allerlei kleine hapjes. Bij Italiaans eten horen typische Italiaanse dranken.
Catering La Posta // Casa Paglia.
Het leuke aan de Italiaanse keuken is dat deze zo divers is. Er is altijd voor ieder wat wils en de smaken zijn puur. Voor uw evenement, bedrijfsfeest of verjaardag verzorgen wij de beste Italiaanse Catering bij u op locatie.
Traiteur Bits and Bites Italiaanse buffetten.
De Italiaanse buffetten worden bereid met de beste ingrediënten. Deze vinden wij bij de talrijke, kleinschalig werkende, importeurs uit de regio. U kan hier de meeste gangbare formules vinden., onze ervaring staat echter ook toe om uw specifieke wensen waar te maken. Neem alvast eens een kijkje naar onze Pasta, AntiPasta Pasta Integrale buffet. Traiteur Catering Kok aan huis.
Italiaanse Catering op locatie ItaliaansBuffet.nl.
Catering in Noord-Brabant. Catering in Limburg. Catering in Flevoland. Catering in Utrecht. Catering in Noord-Holland. Catering in Zuid-Holland. Catering in Zeeland. Italiaanse catering in Amsterdam. Italiaanse catering in Rotterdam. Italiaanse catering in Utrecht. Italiaanse catering in Den Haag. Buffetten Italiaanse Traiteur.
Catering Den Bosch Italiaanse Gusto Den Bosch.
Naast onze menukaart hebben we een speciale cateringkaart met alle mogelijkheden voor catering bij u thuis. Kom ook gerust eens kijken in onze lunchroom aan de Kolperstraat in Den Bosch om een idee te krijgen van presentatie en smaak van een Italiaanse catering.
Italiaans buffet en overheerlijke Italiaanse catering.
Wij hebben een groot aanbod catering mogelijkheden. Hieronder een overzicht van de Italiaanse hapjes die wij voor u kunnen serveren. ITALIAANS BUFFET / ITALIAANSE CATERING. Deeg-laagjes gevuld met ham, rundvlees afgemaakt met tomaten-basilicumsaus en geraspte Mozzarella. Pollo con le olive.
Italiaanse catering Mobile Street Food.
Voor jouw mobiele Italiaanse catering, hebben wij meerdere foodtrucks beschikbaar. We hebben bijvoorbeeld een mobiele pizzabakker, een Piaggio Ape met verse pastas en een Bruschetta bar boordevol Italiaanse lekkernijen. Onze enthousiaste cateraars zullen jouw catering helemaal verzorgen op professionele wijze met deze stoere Italiaanse foodtrucks.
Pizzeria Pep Pino.
Onze Italiaanse buffetten komen ieders wensen op smaakgebied tegemoet. Wij verzorgen Italiaanse catering voor bedrijven en particulieren. Daarom zijn wij niet alleen de beste Pizzeria, maar ook dé Italiaanse Traiteur van de streek. Italiaanse traiteur met passie en zorg voor de Italiaanse keuken.
Italian Food Club, Italiaanse catering.
Roel kok van opleiding, Lizi opgegroeid in de pizzeria van haar vader, en beide een voorliefde voor de Italiaanse keuken bleken de perfecte ingrediënten voor deze succesformule. Gaandeweg breidde het assortiment zich uit met antipasti, receptiehapjes, pasta's' en desserts, altijd met een Italiaanse of zuiderse toets.

Contacteer ons