Resultaten voor smaakcateraar

smaakcateraar
 
De Smaakcateraar Recensies Facebook.
Bekijk meer van De Smaakcateraar door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van De Smaakcateraar door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. 47 van 5 sterren. Jenske Nab van Heumen heeft De Smaakcateraar beoordeeld 5 sterren. 3 september om 2228.
Veiligheidscontrole nodig.
De Smaakcateraar Inicio Facebook.
Servicios de comidas a domicilio en Gendt. Páginas que le gustan a esta página. Lugares Gendt Otros Evento De Smaakcateraar. Español Nederlands België Français France English US Português Brasil. Privacidad Condiciones Publicidad Opciones de anuncios Cookies. Tijdens een feestje moet je zelf ook kunnen genieten en niet steeds in de keuken staan. Of je nu een groot buffet of wat heerlijke hapjes wil wij regelen het allemaal voor je precies zoals jij wil! Van trouwfeest tot bedrijfsjubileum het organiseren van een happening is maatwerk.
De Smaakcateraar Recensies Facebook.
Jenske Nab van Heumen heeft De Smaakcateraar gerecenseerd 5 sterren. 3 september om 2228. De smaakcateraar heeft onze bruiloft verzorgd qua eten meubels en tenten in samenwerking met van Workum. Wat een super bedrijf. Vriendelijke mensen die mee denken. Keurig bedrijf waar we bij het kennismakingsgesprek mee de keuken in werden genomen waar met veel enthousiasme hard en netjes werd gewerkt. De BBQ voor 80 daggasten was voortreffelijk! Maar ook s avonds waren de spiesen met vlees heerlijk. De hapjes waren prachtig! Daarna nog een telefoontje hoe we het hadden gevonden en of we nog tips hadden die hadden we niet.
Catering in Gendt-Arnhem-Nijmegen-Elst Bemmel-Lent Dé Smaakcateraar.
meer over het wokbuffet. Er zijn tal van mogelijkheden voor het invullen van een lunch buffet barbecue diner of walking dinner. Wij denken graag met je mee! Bij Dé Smaakcateraar vind je alles onder één dak om van je feest een geslaagde happening te maken. Thuis of buiten de deur vier je feest daar waar jij je lekker voelt. Een bruiloft jubileum of opening allemaal momenten in het leven waar je bij stil wilt staan. Niet even snel een feestje geven maar echt genieten met aandacht voor het moment en de mensen om je heen. Dan zijn wij er graag. Tapas waar komt het nou vandaan?

Contacteer ons